محل تبلیغات شما
به نام قدرت مطلق الله
برداشت از سی دی اضافه وزن ۲ به قلم همسفر مریم


خداوند در کتاب اسمانی میفرمایند: انسان باید به  غذایی که می خورد نگاه کند.یکسری بیماریهایی هست که ما انسانها درست غذا خوردن بلد نیستیم و از ساختار جسم خودمان اطلاع و آگاهی نداریم از طریق روشهای غلط و ماهواره ها برای کاهش وزن استفاده میکنیم و این تبلیغات عوارض زیادی بدنبال دارد. اگر با سیستم جسم ، متابولیسم و ساختارهای جسم آشنا نشویم اثرات مخربی روی جسم ما دارد.خیلی از بیماریهای جسم بر اثر تغذیه های نا مناسب هست و برای کاهش وزن هم باید صورت مسئله آنرا بدانیم وقتی می خواهیم روی اضافه وزن کار کنیم مسئله زیبایی نیست مسئله سلامتی است. وزن سنگین طول عمر را کاهش می دهد هر چه اضافه وزن بالاترطول عمر کمتر. اولین گام برای کنترل کاهش وزن: یک ترازوی دیجیتالی و هرروز سه بار وزن را کنترل کنیم تا از جسم و متابولیسم و سوخت وساز جسم آگاه باشیم حتما باید وزن خود را یادداشت کنیم هرروز با یک لباس وساعت مشخص وزن کنیم. ترازو نقش بسیار زیادی برای ثابت نگه داشتن وزن دارد.برای هر کاری باید حرکت کرد که با حرکت راه نمایان میشود.وقتی از طریق ترازو کنترل وزن ثابت نگه داشته شود مانند روشdst صبح ، ظهر وشب انجام میگیرد. نکته مهم: در کاهش وزن نباید از خوردن مواد غذایی خود را محروم کنیم چرا که بدن ما به تمام غذاها نیاز دارد وکاهش وزن به مفهوم نخوردن غذا نیست به شرط اینکه سه چیز رعایت شود، چه بخوریم - کی بخوریم وچه مقدار بخوریم.اگر این سه ضلع را نیز رعایت کنیم غذایی مناسب، زمان مناسب ،مکان مناسب وآگاهی نسبت به خوراکیها وآشامیدنیها داشته باشیم. برای اینکه یک فرد غذایش را ثابت نگه دارداگر ۱۷۰  سانت قد و۷۹کیلو وزن داشته باشد برای آقایان ۲۴۰۰کیلو کالری وبرای خانمها۱۹۰۰ کیلو کالری باشد. تمام غذاهایی که می خوریم باید کالری آن را بدانیم وکاهش وزن باید خیلی ارام انجام شود که صورت نریزد. باید از پروتیئنها برای کاهش وزن به اندازه استفاده شود چون پروتیئنها باعث میشود عضلات نریزد وفردی که پروتیئن استفاده نکرده وبدن به ان نیاز داشته است از ماهیچه ها تجزیه میشود وچون ساختار بدن از اسید آمینه است پروتیئنها را می سوزاند.مهمترین مسئله استفاده از تخم مرغ است که ویتامینهای زیادی دارد قبل از ظهر وشام در برنامه غذایی باید استفاده شود البته همراه با چاشنی. از خیار ،گوجه وکاهوکه مملو از اسید آمینه و ویتامینهای مختلف هستند استفاده شود  کالری بعضی از مواد با هم برابر است وسوخت وساز فرق میکند.از کربوهیدراتها که شامل قند وفیبر هستندکه در گندم ،آرد ومیوه هاست استفاده شود. برای اینکه بدانیم چه مقداراز ویتامینها وکربوهیدراتها وپروتیئنهابرای سوخت وساز بدن استفاده شود ضروری است که در صد آنها را بدانیم تا به کاهش وزنمان کمکی کرده باشد کمبود مواد غذایی هم باعث اختلالات در سیستم بدن ما میشود در پایان امیدوارم همه ما به سیستم بدن خود اهمیت بدهیم. 

نگارش همسفر مریم وتایپ فاطمه همسفر یعقوب

برداشت از سی دی اضافه وزن ۲

نکته هایی از سی دی اضافه وزن ۱

مشارکت مکتوب هفته. مرزبان ،ایجنت

وزن ,استفاده ,جسم ,کاهش ,کنیم ,غذایی ,کاهش وزن ,اضافه وزن ,استفاده شود ,برای کاهش ,ثابت نگه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تجارت الکترونیک به روش تار عنکبوت بانویِ صبح lafsettrafba asheghaneh Susan's info Patricia's game arulvladob lochumona ewimloge dadiwhendie